Der er mange grunde til, at folk finder alternative måder at komme på arbejde udover at køre bil. Cykling er en af de mest populære former for alternativ pendling. De sundhedsmæssige fordele ved pendling på cykel er mange, det er bedre for miljøet, og det er sjovt. Imidlertid, dårligt vejr, utålmodige chauffører, tidsbegrænsninger, og tekniske vanskeligheder kan alle tilføje op for at gøre din cyklus pendler mindre end ideel.

Ved at tage et par skridt som at motivere dig selv, vælge det rigtige gear, prioritere sikkerhed, planlægge den bedste rute og tænke fremad, kan du forbedre din morgencykel pendler og se frem til det hver dag.

1. Motivere Dig Selv
Minde dig selv, hvorfor du besluttede at pendle på cykel i første omgang kan være en central søjle i at forbedre din tur. Hvis du ikke er klar over, hvorfor du gør det, kan pendling føles trættende og som et træk. Du kan endda finde dig selv længsel efter bilen.

Så mind dig selv, at ikke kun bevæger dine ben afgørende for sunde vener og cirkulation, men kardiovaskulær aktivitet forbedrer vejrtrækningskapaciteten og kan hjælpe med at mindske stress. Ved at cykle til arbejde tager du dig af din krop.

At få lidt motion inden en dag på kontoret kan hjælpe med at rydde og fokusere din hjerne, så du møder lyse øjne og klar til at komme på arbejde. Det giver dig også lidt “mig tid”, før du ankommer til kontoret, omgivet af medarbejdere og stressende frister.

Du kan også trøste dig med, at din cykel-til-arbejde-rutine hjælper miljøet. Færre biler på vejene betyder færre emissioner og mindre slitage. Hvis flere mennesker pendlede på cykel, er vores planet måske ikke i en så alvorlig tilstand.

Så næste gang du føler dig selv, frygter at din pendler eller føler dig for træt eller overvældet af at blive ophidset af sadlen, minde dig selv om disse ting til at motivere dig og sende dig på din vej med et smil på dit ansigt.

2. Gear Op
Du behøver ikke at have det nyeste og bedste redskaber til at blive et lykkeligt og vellykket cykel commuter, men hver cykel commuter ved, at defekte gear kan føre til problemer undervejs, som gør pendling mere besvær end en glæde.

På det blotte minimum har du brug for en sikker cykel, der stopper og skifter gear uden problemer og en hjelm af god kvalitet. Ud over at have disse vigtige ting, som du ved, kan du stole på, hvor meget gear du tilføjer oven på det er op til dig.5. Planlæg I Forvejen
Hvis der er en regel for cykelpendling, er det, at planlægning i forvejen er en vigtig nøgle til succes. Intet ødelægger en god cykelpendling som en overraskende regnvejr, vejlukning eller gearfejl.

Planlæg fremad så meget som muligt natten før din pendler. Tjek vejret og læg det passende tøj, gear og mad til din dag. Planlæg din rute omkring enhver vej eller cykelsti lukninger og sørg for at kontrollere dæktrykket og bremserne på din cykel, samt batteristrøm af dine lys.

Disse kan virke som unødvendige forholdsregler, men du vil takke dig selv om morgenen. Du bør også tænke over, hvordan du vil overgangen fra cyklen til kontoret. Hvor vil du låse din cykel? Har du brug for et skift af tøj? Hvad tid har du brug for at forlade dit hus for at komme der til tiden? At have en solid pendling plan vil virkelig forbedre din morgen cykel pendler.

Pendling til arbejde på cykel er en fantastisk måde at reducere stress, opbygge bevægelse ind i din dag og dukke op for at arbejde fokuseret og vågen. Ved at motivere dig selv, bruge det rigtige gear, sætte sikkerheden først, planlægge en solid rute og forberede natten før, vil din morgencykel pendler være sikker og sjov.

Jeg finder ud af, at det at have de rigtige lag gør mig meget gladere på min pendling. Lag er vigtige, fordi turen altid starter koldere og varmer op, når solen står op, og også når min krop begynder at varme op med den fysiske aktivitet.

En bageste rack og cykeltasker kan også være virkelig nyttigt at lette belastningen på ryggen af slæbe dig gear til og fra arbejde. En cykelklokke monteret på dit Styr er et godt værktøj til at navigere i travle gader eller cykelstier og er et godt alternativ til at sige “til venstre” opad 20 gange om dagen.

3. Vær Sikker
Sikkerhed er ikke kun ekstremt vigtig som cykelpendler, men det kan også gøre din tur sjovere. Hvis du ikke behøver at bekymre dig om det grundlæggende i sikkerhed, kan du bruge mere af din energi på at nyde din tur og værdsætte din pendlertid.

For pendlere, der cykler tidligt om morgenen, er en reflekterende jakke og lys temmelig tæt på essential. Du er ikke sikker, hvis du ikke er synlig. Du vil sandsynligvis også have en robust cykellås, så dit udstyr forbliver sikkert, når du ankommer til arbejde.

Et rørreparationssæt og cykelpumpe hjælper med at sikre, at du ikke bliver strandet halvvejs til kontoret, hvis du får en flad tid. Hvis du er usikker på, hvordan du bruger disse ting effektivt, er det en god ide at tage en grundlæggende cykelreparations-og vedligeholdelsesklasse for at lære det grundlæggende.

4. Tag den naturskønne rute
Den korteste rute er ikke altid den bedste rute, som mange cykelpendlere ved. I en ideel verden kan du køre på en dedikeret cykelsti hele vejen til arbejde. Cykling et par ekstra miles er ofte det værd, hvis det betyder at undgå en gade med tung trafik eller en vej, der ikke har en cykelsti.

Bortset fra sikkerhed, der er en nydelse komponent til at tage den naturskønne rute. En del af grunden til at ride din cykel til arbejde er at nyde dig selv. Nyd pedalstrøgene, vel vidende, at du gør en tjeneste for din krop og sind, før arbejdsdagen starter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *