Som kommuner over hele kloden wising op til fordelene ved cykel pendling, miles af bil baner bliver konverteret til cykel baner med forbløffende hastigheder. Alle disse nye cykelruter gennem byer og byer har haft en bemærkelsesværdig indvirkning på cykling samfund: at bringe flere mennesker i folden og bevise for offentligheden, at cykling er kommet for at blive.

I løbet af de sidste 15 år har vi været vidne til cykling i Nordamerika, der omdannes fra en frynseaktivitet, der kun udføres af de få renegade, til en stadig mere almindelig transportform, der får accept i stadig bredere kredse.

For at hjælpe dig med at omfavne denne pedaldrevne fremtid har vi sammensat vores bedste tip til at hjælpe nogen med at komme i gang med cykelpendling. Kom så!

Bare begynde at ride
En almindelig undskyldning, der holder mange mennesker væk fra cykler, er, at de ikke har det rigtige gear, eller den oprindelige investering er for høj. Hvis du ikke har kørt en cykel om tyve år, er chancerne for, at du ikke har en afstemt pendlercykel, et sæt lys og nogle kontorklare panniers, der bare sidder i garagen.

Så start i det små. Lån en cykel fra en ven og tag den til en testtur i .eekenden. Hvis du bor i en by med et offentligt cykeldelingssystem, skal du få et medlemskab og køre på arbejde en eller to gange om ugen.

Der er ingen grund til at tabe $1.000+ på en helt ny cykel og et komplet sæt, før du selv hopper i sadlen, det vigtige er at bare begynde at ride. Kom derude og Nyd vinden på dit ansigt og følelsen af frihed, som cykler har råd til. Så når du er hooked, kan vi tale om gear.

Planlæg din rute på forhånd
Cykling i byer-især i rushtiden-er ofte hurtigere end kørsel. Chief blandt deres utallige fordele er, at cykler er immune over for at sidde fast i trafikken, så hvis du bor i en overfyldt by, kan du se frem til intimbarbering et par minutter fra din pendler tid ved at skifte til cykling.

Når det er sagt, er det vigtigt at planlægge på forhånd, hvis du ikke har cyklet til arbejde før for at sikre dig, at du kommer der til tiden. Tjek din lokale cykelbutik eller advokatorganisation for et cykelrutekort over din by, eller i større byer er Google Maps i stigende grad dygtig til at vælge de sikreste cykelruter.

Planlæg din rute for at tilbringe så meget tid som muligt i beskyttede cykelstier, off-street cykelstier eller trafik-beroligede sidegader. Vi foreslår, at du tester din rute på en fridag for at se, hvordan din hastighed og kørekomfort sammenligner med Googles foreslåede tidsramme.Ligesom du vil have bilister til at passe på dig, vil fodgængere have folk på cykler til at passe på dem. Vores gader opererer på en sårbar trafikanter principal: tanken om, at enhver, der driver et farligere køretøj har ansvaret for at passe på dem, der er mere sårbare end dem.

Alt for mange gange, du ser folk på cykler blæse gennem røde lys, fordi krydset er fri for biler, afskære–eller næsten rammer–fodgængere i fodgængerovergangen, når de gør det. Dette er ikke kun farligt, men arbejder imod cykelbevægelsens mål ved at forevige den stereotype, som cyklister har ret til eller aggressiv.

Være forudsigelig
Selvom det er bilisternes ansvar at passe på fodgængere og cyklister, vil du gøre deres job vanskeligere, hvis du kører uregelmæssigt eller uforudsigeligt. For at gøre deres liv lettere (og dermed gøre din egen sikrere), send klare signaler til andre trafikanter om dine bevægelser og intentioner.

Brug håndsignaler til at indikere, hvornår du drejer eller stopper, og få øjenkontakt med chauffører, når som helst possible.Be synlig
Når du har taget et par dagture rundt i byen, og du er klar til at gøre cykling til en regelmæssig del af din rutine, er det tid til at begynde at tænke på gear. Den første ting, du vil investere i, er et godt sæt lys. Chauffører kan ikke passe på dig, hvis de ikke kan se dig. Mens dette er mindre af et problem i de lange dage af sommeren, for vinter cykel pendling eller pendling i mørke, regnfulde klimaer, lys er et absolut must.

Vi anbefaler USB-genopladelige lys for at reducere din brug af engangsbatterier og skære ned på besværet med konstant behov for udskiftninger.

Vælg din cykel stil
Husk, hvor spændende det var at få din første cykel som barn? Vi vil hævde, at det er endnu mere spændende at få din første nye cykel som voksen. Det giver stadig den barnlige glæde og frihed til at cykle for sjov, men også de mange sundhedsmæssige og økonomiske fordele, som os voksne (modvilligt) tvinges til at overveje.

At vælge den rigtige cykel til dig afhænger af en række faktorer. Bor du i et kuperet område? Så vil du have noget med gear. Kan du ikke lide at køre med en rygsæk på? Så har du brug for et forreste eller bageste rack for at få din cykel til at løfte tungt. Bor i et helt fladt område, og du vil ikke bruge meget? En single-speed cruiser vil være tilstrækkelig. Har du nødt til at bringe din cykel op ad en trappe hver nat? Du vil nok have noget let.

At købe en ny cykel er en stor beslutning, så der er ingen grund til at skynde sig ind i den. Gør din forskning, tal med venner, vær opmærksom på, hvad andre mennesker kører i dit område. Du kan også leje cykler fra din lokale cykelbutik og tale med dem om forskellige cykelstilarter for at få en fornemmelse af, hvilken slags tur du måske leder efter. Når du er sikker på, hvad du vil, er det tid til at tage springet! Hvis du spekulerer på, hvor du skal starte Sch .inn har et stort udvalg af cykler til alle rytter typer.Lær nogle grundlæggende cykelmekanik
Hvis du planlægger at gøre cykel pendling en regelmæssig del af dit liv, er det vigtigt at forstå nogle grundlæggende cykel mekanik. Vi foreslår ikke, at du skal vide, hvordan du bryder en kæde og reparerer en bagskifter inden for to uger efter at du er begyndt at ride. Ærligt talt, de fleste afslappede cykelpendlere kommer aldrig så langt ind i det.

Men at vide, hvordan du pumper dine dæk og ændrer en lejlighed, sparer dig for en masse penge og besvær i det lange løb, og skære ned på den tid, du bruger fast ved siden af vejen, der ringer til en ven, der kommer og henter dig og din cykel.

Bike co-ops er den bedste måde at lære cykel reparation, hvis du er en mere hands-on elev, som er ved at udvikle et godt forhold til folk på din lokale cykel butik. Hvis du er glad for at lære på din egen tid, er der en overflod af information på YouTube, der viser dig alt, hvad du har brug for at vide.Gear langsomt op
Ligesom at købe cyklen selv, bør du ikke skynde dig at købe en masse ekstra gear, bare fordi du kan. Kør et stykke tid for at få en fornemmelse af, hvad du mangler for at gøre din tur mere behagelig, og køb derefter i overensstemmelse hermed.

På et minimum skal du have et godt sæt lys og en stærk lås. Du kan købe det væsentlige fra Sch .inn eller på enhver cykelbutik i din by. Afhængigt af din kørestil, gademiljø eller lokale love kan du også vælge en hjelm. Ud over det er alt op til dig.

Hvis du finder ud af, at du gerne vil bære en hel del last på cyklen, skal du overveje cykeltasker. Bare på udkig efter at kaste din pung et eller andet sted og pedal væk? En frontkurv vil gøre tricket.

Det er din cykel pendler, designe det efter dine behov.

Må ikke ærgre sig over tøj
Sport-modebranchen har endelig fanget op til den faktiske modebranchen, og der er flere muligheder end nogensinde før for åndbar, fugttransporterende, eller vandtæt tøj, der blander sig blandt almindelige gade tøj.

Men selv da skal du ikke bekymre dig om at gennemgå din garderobe helt med merinould og Gore-te.for en to-mile tur til arbejde. For mange menneskers pendler–især inden for byer–vil dit almindelige hverdagstøj være helt tilstrækkeligt til at cykle ind.

Hav det sjovt!
Cykling er sund, økonomisk, bæredygtig, praktisk, listen fortsætter. Men endnu vigtigere er det sjovt.

Saml en styrhøjttaler og pop på dine yndlings melodier, eller bare lyt til seværdigheder og lyde i dit kvarter, når du krydser gennem gaderne på vej frem og tilbage. Cykling handler om at forbinde dig selv til dit samfund og dit miljø og gøre din pendling til en af de bedste dele af din dag.

Så kom ud og nyd det, vi lover, at du aldrig ser tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *