Så du er endelig klar til at prøve at cykle til arbejde! Måske var det tanken om, at du kunne spare masser af penge ved at cykle, der endelig overbeviste dig om, at det er tid til at hoppe på sadlen. Eller måske var det at blive hængende i trafikken og se cyklister ride med smil på deres ansigt. Og tænk ikke et øjeblik, at disse smil bare var dit sind, der spillede tricks på dig, mens du gik vildt i bilen. Undersøgelser har fundet, at cykelpendlere er lykkeligere end deres bil-bur jævnaldrende. Uanset årsagen er det tid til at finde ud af, hvad du bliver nødt til at gøre pendling på cykel til virkelighed.

Du vil være glad for at lære, at du virkelig ikke har brug for meget for at komme i gang! Her er en liste over de væsentlige ting, du har brug for for at starte cykelpendling, samt hvad der er gavnligt at have baseret på dine individuelle behov og præferencer.

Det Absolutte Væsentlige
Cykeludlejning
Dette er det vigtigste element i dem alle. Hvis du ikke allerede har en cykel, skal du investere i en. Det vil være en af de bedste beslutninger, du nogensinde tager. Før du køber prøve et par forskellige cykel typer ud, så du kan bestemme, hvad den bedste cykel for dig er. At finde den rigtige pasform er også vigtig, fordi hvis det ikke er behageligt, vil du ikke ønske at ride det. Sch .inn har et bredt udvalg af cykler til alle kørertyper og er et godt sted at begynde din søgning.

Hjelm
Selvom vi ikke mener, at en hjelm er absolut vigtig, er det i mange byer loven at bære en. God cykel infrastruktur vil spare måde flere liv end en byens obligatoriske hjelm lov. Men, hvis din by mangler sikker cykel-infrastruktur, er nyt for dig, cykling, eller din kørestil er mere aggressive side hjelme, der kan give meget nødvendige beskyttelse og sikkerhed du har brug for i tilfælde af et fald eller styrt.Byen Cyklist Essentials
Lys
Kør ikke om natten uden cykellys! Faktisk bør disse virkelig være en del af de absolutte essentials, og vi opfordrer dig til at bruge lys i dagtimerne også. En hjelm kan beskytte dig, når du bliver ramt, men lys vil hjælpe med at forhindre dig i at blive ramt i første omgang. Lys hjælper med at sikre, at du har den sikreste kørsel og holder dig synlig. Du vil have et hvidt lys foran og et rødt lys bagpå.

Låse
Hvis du pendler til arbejde, vil der sandsynligvis være tidspunkter, hvor du bliver nødt til at forlade din cykel i en længere periode. Dette gør cykler modtagelige for tyveri. En cykellås hjælper med at afskrække tyve og holde din cykel sikker. Brug denne cykellås guide til at sikre, at din cykel er korrekt låst.

Cykeltasker
Planlægger du at bære din frokost, laptop eller andet arbejde essentials under din pendling på cykel? Du har brug for en Cykeltaske eller rygsæk til at bære alt ind. En rygsæk fælder varme på ryggen, så hvis du forsøger at forblive svedfri, er en cykeltasker den bedste mulighed, da den bevæger vægten på din cykel.

Rack
På de fleste cykler kan du installere et forreste eller bageste rack. Hvis din cykel ikke leveres med en check med din lokale cykelbutik for at sikre, at et rack er kompatibelt med din cykel. En rack vil gøre det lettere at bære ting på cykel og er nødvendig, hvis der ønsker at os en cykeltasker.

Fender
Hvis det begynder at regne, mens du er på din cykel, eller du tror, du måske ønsker at ride i regntiden(s) fendere vil stoppe hjulet spray fra at få dig endnu vådere.

Bell
En cykelklokke hjælper med at advare fodgængere eller andre ryttere, som du nærmer dig. Hvis du nogensinde kommer til at passere nogen være sikker på at give det en ring. Hvis du ikke har en klokke, skal du bruge din stemme og lade dem vide, at du er ved at passere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *