Hverdagens e-cykler stiger i popularitet og med salget begynder at skyrocket forbi traditionelle cykler, og de vil snart være standarden for cykelentusiaster, og denne popularitet omfavnes også af virksomheder, der positivt inkorporerer e-cykler.

Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at e-cykler er en langt mere miljøvenlig og overkommelig transport metode til spirende virksomheder. Ifølge en undersøgelse foretaget af MIT er e-cykler 18 gange mere effektive end en SUV og næsten lige så effektive som en standardcykel. Ud over at være energieffektiv ville valg af e-cykler frem for motorkøretøjer mindske overbelastning på veje og begrænse mængden af drivhusgasser og luftforurenende emissioner. Undersøgelser viser, at e-cykler i gennemsnit forbruger mindre end 2 k .h hver 100 km. Det er omkring 1/10 det beløb, der bruges af en elbil.

Men e-cykler er mere end blot et middel til bæredygtig transport. I dag er disse maskiner ansvarlige for at skabe alle mulige nye forretningsmuligheder i sektorer som turisme og leveringstjenester.

Mellem 2019 og 2020 steg salget af e-cykler med 145%. Og salget synes ikke at være aftagende helst snart. Fra mad og vaskeri levering til energieffektive vin ture, her ere er tre fremadrettede virksomheder, der med succes har indarbejdet e-cykler i deres forretning og nu høster fordelene.

MountNbarreL Ture
MountNbarreL Tours tilbyder naturskønne vinture langs Columbia River Gorge i Oregon. Virksomheden har altid tilbudt vinture via cykel, men efter at have implementeret Tern e-bikes i sine ture, kunne virksomheden ikke være bedre. Elcyklerne, der bruges af MountNbarreL, kan justeres til at rumme vinelskere i forskellige højder. De er også sammenklappelige, hvilket gør dem lettere at transportere. Når man bruger traditionelle cykler, ville ryttere ofte blive trætte under turen og ville have brug for firmaets shuttle for at hente dem. Med e-cykler, ryttere kan håndtere bakketop destinationer med lethed, så MountNbarreL at spare tid, gas, og penge. Ikke alene har e-cykler været godt for erhvervslivet, men kunderne har også forelsket, med flere spørgende om at få deres egen cykel efter hver tur.

Cykler har længe været et effektivt og billigt alternativ til levering med motorkøretøj, især i tætte byer, hvor det er lettere at bevæge sig rundt på to hjul. Men e-bike revolutionen har resulteret i eksponentiel vækst på dette område, herunder levering af alle slags varer og tjenester.Laundryheap leverer vaskeri og renseri til kunder inden for 24 timer i flere lande over hele verden. For at opnå dette løfte investerede virksomheden for nylig over $3US millioner i EAV e-cykler kaldet EAV2Cubed. Ved at implementere e-cykler kan Laundryheap navigere rundt i byer næsten dobbelt så hurtigt, alt sammen samtidig med at de bliver en mere kulstofneutral forretning.

Freddies Blomster
Denne London-baserede blomsterleveringsvirksomhed er ikke ulig nogen anden blomstervirksomhed i den britiske hovedstad. Hvad adskiller dem, er, at i stedet for stærkt forurenende varevogne, der tilstopper downtown gader og koste en formue i parkering, vedligeholdelse og brændstof, Freddie ‘ s Blomster fik smart og købt en flåde af hollandsk bygget Urban Pil, el-last-cykler. Nu er det blevet så effektivt at levere sine langstammede skønheder, at det giver sit leveringsteam mulighed for at arbejde regelmæssigt 9-5 timer i stedet for at skulle begynde dagen kl 4.
Virksomheden skiftede til en cykel-ta .iservice for at levere til den indre kerne i London, fordi brug af varevogne gjorde det næsten umuligt, besluttede derefter at hoppe ind med begge fødder.

Dominos
Og det er ikke kun små virksomheder, der omfavner e-cykler.
E-cykler er almindelige i fødevareleveringssektoren. Og med tredjepartsapps som Uber og SkipTheDishes, der allerede bruger dem, vidste Dominos, at de måtte komme om bord, hvis de ville forblive konkurrencedygtige.

Den populære pi..akæde fandt, at brug af e-cykler forbedrede den samlede leveringsproces. Ud over de åbenlyse fordele tillader cyklerne Domino ‘ s at ansætte fra en bredere pulje af potentielle kandidater, da et kørekort ikke i øjeblikket kræves for at betjene en e-cykel.

Cykler er blevet brugt i årevis som et middel til ekspert at navigere rundt i trafikken og levere mad hurtigt. Men alt det Ridning tager en vejafgift på levering rytteren. E-cykler kan prale af de samme fordele som cykler uden alt slid på rytterens krop.

Virksomheder bruger e-cykler til at sænke deres carbon footprint, forbedre medarbejdernes arbejdsvilkår og i mange tilfælde øge den samlede effektivitet af de leverede ydelser. Mellem de forskellige miljømæssige fordele og stigende popularitet er det klart, at e-cykler har størknet et sted i vores fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *