Det belgiske arkitektfirma Architectsa.Architects designede en fantastisk pavillon til cykelparkering beliggende midt i byen Halle. Dens enkle design, klædt i et metalnet, er den type cykelinfrastruktur, der skal indføres i bycentre.

Ifølge PAVA.kan pavillonen huse 58 cykler og er placeret på stedet for OCM./byen Halle og mere specifikt på skråningen af en “restpakke” mellem adgangsvejen til parkeringspladsen bag det sociale Hus og parkeringspladsen i plejecentret.Det lavere niveau er et offentligt område med sikker og bevogtet parkering til 14 cykler eller mobilitetsscootere. Det øverste niveau har parkering til 44 cykler og kan nås fra den øverste parkeringsplads i Social House, som er center for social services i Halle. Hvert område har automatiske døre, adgangskontrol, belysning, et kamerasystem og opladningsfaciliteter til e-cykler.

Begge områder vil være udstyret med automatiske døre, adgangskontrol, belysning, kameraovervågning og opladningsfaciliteter til elektriske cykler.

Med hensyn til bæredygtighedsmålinger har den skrånende bygning et omfattende grønt tag, der også bruges som buffer for regnvand.Halle er en by i Belgien med en befolkning på knap 40.000.

Konceptet til cykelpavillonen blev vist i Ride a Bike! Genvinde byen! udstilling på det tyske Arkitekturmuseum, der viser unikke cykelvenlige by-og landskabsdesignprojekter.

Sikre og velplacerede cykelparkeringsfaciliteter, både ved transit hubs og i bycentre, er en vigtig del af at skabe en cykelby og tilskynde til cykelpendling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *