Mens det er bedre kendt for biler og musik, sætter Detroit langsomt og sikkert sit præg på cyklernes verden. Cyklister strømmer til byens flade, brede gader, der for folk, der plejede at tættere rum, synes næsten øde af trafik. Der er en synlig og samordnet investering i cykelinfrastruktur, herunder mere end 150 miles (241 kilometer) cykelstier, og så er der den sublime arkitektur, hvorpå man kan feste øjnene, mens man tramper. Det er ikke kun antallet af ryttere, der blomstrer, men byens voksende cykelscene tiltrækker cykelproducenter som Detroit Bikes, faciliteter som cykelparkering på lokale musikfestivaler, offentlige reparationsstande, en smatterinBiking langs den smukke Detroit Riverfront er et must – og ja, det er Canada mod syd! En lokal favorit er Belle Isle, en ø park, der kan prale af et akvarium, plante vinterhave, Strand, og en Great Lakes museum. De .uindre Cut er en jernbanespor, der er under klasse i to miles (3,2 km), hvilket skaber en usædvanlig udsigt over Lafayette Park, en Mies van der Rohe-designet modernistisk perle. Cykel-venlige steder at spise, drikke, og caffeinate er mange, herunder Mudgie ‘ s Deli i historiske Corktown, Detroit Veganer Sjæl i West Village, og Café con Leche i det Sydvestlige Detroit.

g af nye cykel butikker, og flere gruppe ridning muligheder.Hostel Detroit ligger i nærheden af flere byfarme og tilbyder en flåde af cykler til gæsternes brug. Centralt beliggende Greektown Casino Hotel har billige huslejer, og Midtown ‘ s charming Inn on Ferry Street byder på flere smukke Shinolas. Andre godt beliggende logi muligheder omfatter Ære & Dårskab, Westin Book Cadillac Detroit Marriott at the Renaissance Center, Corktown Hotel og Hotel St. Regis. Der er også adskillige virkelig unikke Airbnb-muligheder, herunder ophold på en gård eller i hjemmet til en tømmerbaron, der var rammen om en Jim Jarmusch-film.

Sådan får du en cykel
Detroit bike share er stadig i værkerne, så din bedste chance er at gå til flodbredden og slå styrehus Detroit Bike Shop for en krydser, hybrid eller endda en tandem. Der er også cykelture i kvarteret og historie. Der er også nogle cykler at leje i hjertet af centrum på Campus Martius. Hvis du beslutter at tage bussen eller køre over grænsen til Windindsor, på, bycykler kan få dig til at sætte dig op til en tur langs Detroit River.It er ikke svært at finde en gruppe cykeltur på en given dag i ugen. Langsom Roll, hver mandag, tiltrækker et smukt udvalg af cykler og mennesker. People for Palmer Park er vært for en tur hver torsdag aften, der viser nogle af Detroits mest fantastiske historiske distrikter. Tour de Troit, hver September, er Michigans største cykeltur og samler midler til cykelstier og wayayfinding. Oktobers cykel broen er i øjeblikket den eneste chance for at krydse grænsen på en cykel. Gå ikke glip af Eastern Market, det ældste offentlige marked i USA; den utroligt forskellige enklave af Hamtramck; Heidelberg-projektet, en tankevækkende offentlig kunstinstallation; og de sublime Diego Rivera-vægmalerier ved Detroit Institute of Arts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *