De siger, at du ikke kan vinde dem alle, men når det kommer til cykling kommer Minneapolis tæt på. Tak til Twin Cities’ (Minneapolis & St. Paul) støttende infrastruktur, cykel-sindede politikere, og enestående netværk af fortalervirksomhed organisationer, Byer er blevet velsignet med over 200 miles (322 kilometer) kombineret on – og off-gade bikeways, hvilket gør det nemt at cyklen kun om overalt. Det er ikke underligt, at trods brændende somre og suberoero vintre, tusinder af lokale cykler byen til pendling og rekreation året rundt.MØDE

Udforsk byerne på enhver del af Grand Rounds National Scenic sidevej – især kæden af søer eller de historiske mølleruiner og vandfald nær Stone Arch Bridge. Tag stien ned til Minnehaha Falls, eller en hurtig spadseretur gennem Walkeralker Art centers udendørs skulpturhave for at se den ikoniske Spoonbridge og Cherry.

Gå over til First Avenue for at tjekke en koncert eller heppe på et lokalt sportshold i arenaen eller baseballparken. Besøg riverfront Mill City Museum for en historielektion om branchen, der gjorde Minneapolis eller Guthrie Theatre nær Gold Medal Park for en leg og en fantastisk udsigt.

I sommermånederne kan du deltage lokale cykling Northern Spark all-night arts festival eller deltage i Pedalopolis – den sociale cykeltur festival. Fang en af T .in Cities’ åbne gader festivaler eller udforske lokale billetpris og håndværk på en af de mange nabolag landmænds markeder i foråret, sommeren eller efteråret.

I vinteren, er der masser af koldt vejr aktiviteter, såsom Vinter Cykel Expo, den Kunst Shanty Projekt, St. Paul Winter Carnival, og gratis skøjteløb i de offentlige skøjtebaner hjælpe med at holde lokale underholdt hele vinteren.Perk op med en kop kaffe på en af områdets mange hybrid cykel/ kaffebarer, såsom Angry Catfish. Våd din fløjte på Dangerous Man eller tag en bid på en cykelvenlig cafe som hårde tider eller birketræ.Gader (leje)

Til kortvarig brug, prøv dejlig tur fra April til November. Tour søer og flod med en cykel fra hjul sjov udlejning. Langtidsleje er tilgængelige på flere lokale cykelbutikker, herunder friløb, Eriks og Calhoun Cykler. Lokalbefolkningen er også villige til at leje deres cykler til dig på Spinlister.

SOVE

Grand Minneapolis Hotel tilbyder gratis offentlig cykeludlejning til alle gæster og ligger blot blokke 26 fra byens cykelvenlige flodbred. Det centralt beliggende i Midtown på Sheraton udsigt til Minneapolis’ off-gade beskyttet cykel-super-motorvej: Midtown Greenway. Nice Ride er et sæsonmæssigt-drives bike share system og stationer er placeret inden for et par blokke af næsten alle hoteller i begge områder i centrum.EG er en ef-finansiering koordinator af dagen og en tandem-entusiast, konkurrencedygtige baker, og fortaler for queers og dyr, på alle andre tidspunkter. Hun er medstifter af Queerueer Bike Gang og kan findes, der kører rundt i Minneapolis, hvor hun bor med en sød boi og tre katte. queerbikes.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *