Fra bilfrie cykelstier og gader med godt afgrænsede cykelstier til chauffører, der accepterer cyklister som en legitim del af blandingen, det er ikke underligt, at Portland betragtes som Amerikas “cykelforjættede land”. På trods af sine berømte regnfulde vinter-og forårsmåneder er der masser for Portland-besøgende at elske, inklusive en overflod af parker, offentlige rum, og en stolt nautisk historie, der modsiger en faktisk nærhed til havet. Portlanders er en stolt flok, stolt af deres smukke by; Deres accept, lavmælt Kultur; og deres egne charmerende e .centriciteter.

Portland er en by af cykelentusiaster med snesevis af årlige begivenheder. Travel Portland opretholder en opdateret liste for alle. De større årlige cykelløb i Portland er Pedalpalooza, der strækker sig gennem det meste af juni og har 200+ organiserede begivenheder, herunder forlystelser, forestillinger, parader, og den evigt populære World Naked Bike Ride.

Hvis ridning gennem byen naked er for tam for dig, så prøv Zoobombing, en ugentlig cykel begivenhed, hvor deltagerne race ned bakker ved høje hastigheder, ofte på lokket ud small bikesheel cykler (selvom alle cykler er velkomne). Crewoobomb-besætningen mødes søndage omkring 8: 30PM ved monoobomb-monumentet på 13th Avenue og S.Burnside Street. Uanset om du er en liggende fancier, off-road entusiast, eller nogen på udkig efter cykel-tema romantik, chancerne er du vil finde ligesindede folk på dine ture rundt Portland.Portland slår over sin vægtklasse, når det kommer til kulinariske muligheder. Du kan spise som Anthony Bourdain uden nogensinde at træde fod inde i en restaurant på en af byens berømte mad lastbil bælg. Den største af disse, en veritabel Forenede Nationers af kulinariske stilarter med 50+ mad lastbiler, tager en hel by blok mellem Southwest Alder og Washington Gader, fra Sydvest 9 til 10 Muligheder. Mindre bælg indeholdende et dusin eller så stationære lastbiler er over hele byen. Portland Walkingalking Tours ‘ Flavor Street Tour tilbyder en bred prøveudtagning af det bedste, byen har at byde på. Mere traditionelle gourmeter kan nyde et skaldyrsmåltid i Dan & Louis Oyster Bar lige nede ad blokken fra de altid travle Voodoo Donuts, hjemsted for den berygtede bacon maple bar.STREET

I hjertet af Old to .n, Cycle Portland Bike Tours lejer et udvalg af cykler inklusive elektriske cykler, tilbyder priser lige fra time til ugentlig. Et andet selskab leje cykler og førende ture i og uden for byen er Pedal cykelture.

SOVE

Beliggende en blok fra Powell ‘s City of Books og en hurtig tur eller jogge fra Pioneer Courthouse Square, posh Nob Hill-kvarteret eller Waterfront, Portland’ s Mark Spencer Hotel ligger cykel-venligt med en Europæisk stemning. Et andet cykelvenligt sted er Jupiter Hotel over floden i Portlands hipster-kvarter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *