Santa Barbara er åh så meget smuk. Ideelt beliggende omkring en time op Pacific coast fra Los Angeles, nær hvor det sydlige Californien og det nordlige Californien mødes, byen omkring 90,000 snuggles op blidt ved siden af drømmende Santa YNE.Mountains. Døbt den Amerikanske Riviera for den massive havn, moderat klima og romantisk spansk stemning, det er også et ideelt udgangspunkt for nogle fine to – hjulede oplevelser takket være 200 vingårde, at dot landskabet, de friskeste fisk og skaldyr, havet, og i sjældne southfacing kysten, bjergene. Du får ideen.

Peg og klik
Når du har duften af havet på dine hæle, og opkaldet af bjergene i din tarm, bør man virkelig være så tilbøjelig til bare pege dit forhjul i enhver retning og pedal ud på jagt efter eventyr. Der er trods alt en seriøs cykelscene i området, mange fordele og lycra-for .ard folk besøger Santa Barbara for at træne. Det ville virkelig være en udfordring ikke at støde på en fantastisk natur, hvor du vælger at sætte gummi på vej, men ved at følge Gibraltar Vej op af en række udfordrende og spændende rutsjebaner, chancerne for succes er lige så sandsynligt, som de er i at finde lækre lokale håndværk øl til enhver vejsidebombe stop — fremragende. Men i betragtning af, at dette betragtes som en episk tur med hjerte – pumpende kvaliteter langs ni-mile klatre op La Cumbre, gemme drømmende sightseeing for nedstigningen ned til drømmende East Beach. Sjov kan være havde soler sig i herlighed af den amerikanske Riviera som du kyst tilbage ned mod havnefronten, et smil permanent pudset på din nyligt saltet ansigt.Uncorking en klassiker
Men ikke alle er udstyret med quuads af stål. Og for dem af os, der tynger til do .nhill-delen, kunne man tage en tur med en af de mange pendulkørsel og rejsearrangører, der specialiserer sig i eventyr for de vertikalt udfordrede. Nævnte assisterede tjenester kan også transportere ryttere til vin land. Og det er her det sjove virkelig begynder. Vingårde i dette fine regionen blev præsenteret i den finurlige lille film Sidelæns med Paul Giamatti som forpjusket og rosenrødt cheeked vin aficionado at synge dette dejlige område. Der er ingen bedre måde at tage det hele på end på en cykel, der begynder i byen Lompoc og tager Santa Rosa Road tilbage langs High .ay 246 gennem Santa Rita Hills. Du finder en række vingårde, nogle spisemuligheder, et håndværk bryggeri eller to. Højdepunkter inkluderer Melville-vingården og Alma Rosa-vingården, der optrådte i filmen. Der tilbydes cykelture gennem vinlandet fra Santa Barbara Adventure Co. blandt andre.

Byens krydsere
Værktøj omkring Santa Barbara at tage i de steder har aldrig været nemmere takket være en overflod af leje cykler til rådighed rundt i byen fra folk som hjul sjov huslejer. Desuden, cykel-for .ard indkvartering udbydere såsom den meget cool Innayfarer Inn har en flåde af søde cykler til rådighed for gæsterne på denne hipster hostel møder stilfuld kro. For en mindre by er cykelinfrastruktur og baner rigelige. Højdepunkter inkluderer en tur til den gamle og charmerende Mission Santa Barbara, en langsom rundvisning i det største shoppingtræk langs Cabrillo Boulevard og en udforskning af andre happening kvarterer såsom SoCo. Andre seværdigheder inden for nem cykling rækkevidde omfatter den søde lille Santa Barbara Zoo nær havnefronten, Museum of Natural History og Ty .arner Sea Center. Man kunne også lave en dag med jagt efter den perfekte taco, som dem, der tilbydes af det lokale hotspot La Super – Rica Ta .ueria (622 N. Milpas St.). Hvis burritos er mere dine ting, er Monys me .icanske (217 Anacapa St.) din plads.Vandkant
I betragtning af det er her det sydlige Californien begynder, man kan være så tilbøjelig til at bo tæt på stranden. I Santa Barbara er der en overflod af oceanside stier ideel til afslappet cykling til og fra nogle af de fineste seafood restauranter og vinsmagning værelser man kan finde. Tilbring en eftermiddag med at udforske havnefronten, herunder et stop ved historic Stearn ‘ s Whharf, og cykl dig sydpå til de nærliggende byer Summerland og Montecito, der passerer store mennesker-ser pletter såsom Butterfly Beach. For at gøre en dag af det, pedal hele vejen til Carpinteria og check out seal sanctuary, inden turen går tilbage til middag på Santa Barbara Harbourfront, hvor en overflod af terrasser, som i Chuck ‘ s Waterfront Grill er udstyret med highpowered varmeapparater til at sikre, at en cool ocean breezes, ikke ødelægge den smukke udsigt.

Bringe funk
En forholdsvis ny og meget velkommen tilføjelse til Santa Barbara er Funk Zoneone, som er en artsy lille ‘hætte fyldt med to dusin vinsmagning værelser og håndværk bryggerier sammen talrige gallerier og restauranter. Dette er et must se, og sted at dedikere mindst longn lang og solrig eftermiddag. Højdepunkter inkluderer Oreana Winery tasting room ligger i et gammelt dæk butik på 205 Ancapa St., og den perfekte, lille Riverbench Santa Barbara værelser på 137 Ancapa St. Funk Zoneonen er også hjemsted for to fremragende spisemuligheder i byen: den fornemme, finurlige Lark samt det sjove og livlige Enterprise Fish Co.Før du tager afsted
Cyklingen i Santa Barbara er fantastisk, ligesom surfing og paddleboarding, men lige ved kysten er en ægte lokal perle i Channel Islands National Park. Området tilbyder nogle af de bedste havkajak, der er tilgængelige langs denne strækning af Stillehavskysten med utrolige havgrotter, havløve rookery, kelpskove og meget mere. Lokale tour selskaber holde kajakker på øen, og vil færge eventyrlystne typer ud til øen for en dag med udforskning. Hvis vandreture er af interesse, det ville være svært at slå den fantastiske Gaviota State Park lige nord for byen. Og, let den mest charmerende dagstur er en, der inkluderer en tur til Cold Spring Tavern. Dette historiske og naturskønne landestandard var engang en diligence stop, og er nu en bar og en restaurant, der serverer noget, der hedder en tritip sandwich som sin husets specialitet, sammen med et udvalg af relish håndværk øl. Nu, Dette sted rummer cyklister af læder frynser og chaps sort, men dukke op i nogle lycra eller andre Cykling Tøj, og se kæberne falde. Sådan er stigningen op H .y. 154 til diligence Road. Check ved ankomsten, da der ofte er levende musik på afterneekend eftermiddage.

Grundlæggende
* Skulle der ske noget med din tur, mens du er i byen, er Bici Centro et kvarter cykel værksted, der opkræver $ 5 i timen for at bruge deres plads komplet med alle de nødvendige værktøjer og en butik på klar bør reservedele kræves til køb.

* Amtrak-toget, der kører Surfliner-ruten op ad Californiens kyst, tillader cykler om bord, hvis det er forudbestilt, når de foretager et billetkøb på deres hjemmeside. Der er sikre og sikre cykel lockups om bord. Den bedste måde at rejse på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *