Vancouver, BC er bedst kendt for sin naturlige skønhed. Kystbjergkæden stiger dramatisk ud af Stillehavet, indrammer den glasvæggede by, som i sig selv er bygget op omkring en række bugter og indløb. En relativt ung by, Vancouver har for nylig gjort sit præg som en global turistdestination, et ry, som blev cementeret efter vinter-OL 2010. Ved indsatsen fra engagerede og aktive borgere og progressivt lederskab har Vancouver også arbejdet hårdt for at tjene titlen på en global cykeldestination, indsats, der er indlysende i byens voksende netværk af beskyttede cykelstier og naturskønne cykelruter.

Hvor skal vi hen
Din bedste chance for en stor oplevelse i Vancouver er at cykle langs Sea .all og langs stierne i Stanley Park og Pacific Spirit Park. Central Valley Green .ay er en fantastisk dagstur, der kører nogle 15 miles (24 kilometer) fra Science Worldorld til ne..estminster. Strandene er særligt indbydende om sommeren og er smukke steder at overveje landskabet året rundt-tjek Kitsilano, tredje Strand og spanske banker – som alle er forbundet med cykelruter ved vandet.Der er gratis cykler til gæster som Guest End Guesthouse, en sød bed and breakfast beliggende i en rolig, naturskøn do .nto .n kvarter. Sylvia Hotel, som er en fredet bygning i Vancouvers naturskønne engelske Bugt, ligger tæt på cykelstier langs Sea .all og tilbyder sikker indendørs cykelopbevaring. Gasto .n Cambie Hostel, en favorit i centrum blandt unge og backpackere, har slået sig sammen med Spokes Rentals & Tours for at tilbyde turrabatter til gæsterne. Og på den fornemme ende af spektret, Fairmont Pacific Rim tilbyder sikker cykelopbevaring, gratis cykler til gæster og endda en cykelbutler i sommermånederne.Der er et vilkårligt antal begivenheder, der holder lokalbefolkningen udendørs i sommermånederne. Krydstogt i Stanley Park for at fange en udendørs film under Evo Sommer-Serien, eller tjek en af Vancouvers voksende liste af festivaler såsom Vancouver Folk Fest, den Røde Lastbil Sommer-Serien, Vancouver International Jazz Fest, eller Vancouver Craft Øl Uge. Stop ved et bondemarked for at hente nogle friske, lokale råvarer og tage din picnic til parken, før du fanger et Shakespeare-Sho.på Bard on the Beach. Og sørg for at tjekke forskellige byens forskellige kvarterer i løbet af bilfri dag.

Cyklen Blossoms ride i foråret tager dig med på en naturskøn tur i byen for at undre sig over de blomstrende kirsebærblomster, mens Vancruisers arrangerer regelmæssige sociale forlystelser året rundt. Begivenheder såsom Vancouver International Film Festival og Spise Ude Vancouver Festival holde lokale og besøgende underholdt gennem året.Bandidas Taqueria på Vancouver ‘ s kunstneriske Erhvervsmæssig Kørsel er en fast tilholdssted for sultne ryttere, en Veg-mex restaurant, der drives af en dynamisk duo bestående af fixie-riding kvinder. Fugle & Roerne i det historiske Gastown er en foodie drøm café drevet af to cykelentusiaster, der serverer lokale, håndværksmæssige sandwich og salater, housemade pickles, syltetøj og gæret godbidder, for ikke at nævne lækker kaffe, cider eller øl til at starte din dag eller afvikle den. Gå op til Tandem Bike Cafe, Vancouver ‘ s første Cykelbutik/ Caf., for en kop kaffe og en tune-up og chat cykler med ejerne, elskere af alle ting tohjulede og alle ting lækre. Eller få dit håndværk øl løs på en af Vancouver ‘ s hastigt voksende udvalg af mikrobryggerier som Brassneck eller 33 Hektar i trendy Mount Pleasant, Poststemplet Bewing i Strathcona, og dog-friendly Dyb Bugt, Brewers & Destillerier på north shore. Og sørg absolut for at prøve en af byens rigelige, lækre og overkommelige sushirestauranter, du behøver ikke at kigge langt for at finde en.

Hvor kan man få en cykel
Spokes Bicycles & Rentals tilbyder bycykler, trailcykler og krydsere ved indgangen til Stanley Park. Tjek Dream Cycle på kommerciel kørsel til GA .k på deres udvalg af specialbyggede bycykler (de reparerer også), eller tag en guidet tur i byen med Cycle City Tours, herunder en offentlig kunsttur og en håndværksøl tour.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *