Hovedstaden i British Columbia ligger på Vancouver Island lige syd for Co .ichan Valley, kendt for sit madvoksende klima svarende til Toscana eller Provence. Mildt vejr gør Victoria til en attraktiv destination. Fra lysene på Government Street i December til hvalsafari i Stillehavet, der er ingen mangel på begivenheder og attraktioner her året rundt.

Når det kommer til at opleve byen som en lokal, der er kendt for høje cykel pendling deltagelsesrater, en cykel er køretøjet af valg. “Victoria er perfekt til cykling, da den er lille nok til, at du nemt kan komme overalt på en cykel, og den er stor nok til at holde tingene interessante,” sagde Rosemary Lee fra Pedaler Cycling Tours. “Lav trafik korridorer og cykelstier tager dig nemt fra et unikt og levende kvarter til det næste.”

“Cykling introducerer dig til lidt kendte gyder, som kun de lokale bruger og kender til,” sagde Susan Stokhof, ejer og grundlægger af Le Vlolo Victoria om appellen om at køre rundt i Victoria. “Ingen af disse kan køres i bil. De er Fan Tan Alley, .addington Alley, Trounce Alley, og min personlige favorit er Dragon Alley, fordi det har sådan en europæisk føler at det.”Tjek Victoria Offentlige Marked ved Hudson, shop Lavere Johnson Street, se gademusikanter langs den Indre Havn, eller cruise Havet Touring Rute. Hvis du hellere vil lade en anden gøre planlægningen, tjek Pedaler cykelture ‘ forskellige mad og drikke ture. S .itch Bridge Tours tilbyder eventyr med e-cykel, så du kan vove dig længere. Hvis du er i det lange løb, CycleTreks har multi-dages ture. Tjek også Cook Street Landsby og Fairfield, Fernwood, Lavere Johnson Street, Fisherman ‘ s Wharf, Km 0, Beacon Hill Park, og den Indre Havn.Hold øje med frugt-og blomsterstande på trail-siden, når du krydser langs de for det meste flade galopperende gås – og Lochside-stier-en fantastisk måde at få en fornemmelse af området, der strækker sig fra gårdene på Saanich-halvøen til den skovklædte kyst nær Sooke. Hvis du er omkring om sommeren, Kid Sister ice cream shop tilbyder seje godbidder og masser af cykelparkering, mens de udvendige spisesteder på Fisherman ‘ s Whharf og omkring havnen giver dig mulighed for at nyde solen, mens du ser sælerne. Side-by-side fol Epi Bageri og Caffe Fantastico gøre for en populær tilholdssted.En række hoteller, inklusive Chateau Victoria og Accent Inn, imødekommer cyklister med deres egne cykler, enten giver sikker opbevaring eller giver dig mulighed for at bringe det ind på dit værelse. Magnolia Hotel tilbyder en Pedal og forkæle special, der inkluderer leje og en rundvisning efter eget valg, mens Hotel Grand Pacific har et gratis cykeludlånsprogram ligesom Hotel .ed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *