En koalition af flere end 60 cykel-organisationer, der har skrevet et åbent brev til lederne af mere end 120 lande, der deltog 26 Forenede Nationers Konference om klimaforandringer (COP26), at hvis du ønsker at få alvorlige om at bekæmpe klimakrisen, få flere folk på cykler og gør det nu.

Koalitionen henleder opmærksomheden på behovet for mere cykling at skære transport kulstofemissioner og undgå dooming nuværende og kommende generationer til en verden, der har givet efter for klimaet nødsituation.

Emissionerne i transportsektoren fortsætter med at stige, og koalitionsbrevet bemærker, at overgangen til nul-emission biler og lastbiler vil tage årtier at gennemføre. Mens løsninger er indlysende, herunder sådanne ting som elektriske ladcykler til leverancer inden for byer, som er renere og hurtigere.

“Der er ingen tænkelig måde for regeringerne at reducere CO₂-emissioner hurtigt nok til at undgå det værste af klimakrisen uden markant mere cykling,” siger Jill .arren, administrerende direktør for European Cyclists’ Federation. “De ødelæggende virkninger af at fremskynde den globale opvarmning bør være klare for alle, og at øge cykelniveauet er den bedste måde at hurtigt reducere kulstofemissioner fra transport i massiv skala.”

Underskriverne af det åbne brev opfordrer regeringer og ledere, der deltager COP26, som er på nu i Glasgow, Skotland, til at erklære forpligtelser til markant at øge cykling niveauer i hjemmet og i fællesskab forpligter sig til at nå et globalt mål om højere cykling niveauer. Brevet blev sendt til regeringer og transportministre forud for COP26.

“Cykling bør være en hjørnesten i globale, nationale og lokale strategier for at opfylde netto-nul kulstofmål,” siger Henk s .arttou., præsident for European Cyclists’ Federation. “På COP26 skal regeringerne forpligte sig til at yde finansiering og lovgivning til sikker og retfærdig plads til cykling overalt. Borgerne er klar til ændringen; nu er vores ledere nødt til at aktivere den.”

Læs det åbne brev her.

Organisationer på listen inkluderer People for Bikes, UCI, og Cycling UK, der deltager i en global aktionsdag for klimaretfærdighed på COP26 ved at arbejde med kampagnegruppe Pedal om Parlamentet for at hjælpe med at organisere og fremme Pedal på COP — hvilket gør det muligt for cyklister at slutte sig til tusinder af andre i Glasgo.den 6 November for at opfordre til klimaindsats.

Gruppen projicerede også meddelelser om cykler “bekæmp klimaændringer” på fremtrædende bygninger omkring Glasgo., der fører op til COP26. Meddelelserne blev strålet på Barras Market, People ‘ s Palace, Kingston Bridge, Glasgo.Green arch og siden af M74 i går aftes (19 oktober). Billederne blev sendt rundt i verden via sociale medier.

Det er interessant at bemærke, at i henhold til Cykling UK, en organisation, der har været fortaler for den ydmyge cykel for 140 år, at vores foretrukne pedal-drevne maskine blev opfundet, kun 70 km fra Glasgows af Dumfries smed Kirkpatrick Macmillan i 1839.

“Det er hensigtsmæssigt at skinne et fokus på cykling rolle i bekæmpelsen af klimaændringer i Glasgo.,” siger Duncan Dollimore, Cycling UK ‘ s leder af kampagner og fortalervirksomhed. “Denne ydmyge maskines oprindelse for 182 år siden var kun 70 miles fra, hvor verdens ledere samles i næste uge i Glasgo.for at bestemme fremtiden for os alle – dens rolle i denne kamp bør ikke undervurderes.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *