Den tyske kansler, Angela Merkel, kaldes i dag, og vælgerne til at stemme for Armina Lašeta, den konservative kandidat, hendes Hrišćansk-demokratiske union (CDU), at Tyskland “forblev stabil” i en erklæring, to dage før valget, som vil afgøre, hendes efterfølger i spidsen for landet.

“At Tyskland forblev stabil Armin Laetet nødt til at blive forbundskansler,” sagde Merkel på et møde i hans parti forud for søndagens valg.

Ved valget annoncerede en stram duel mellem socialdemokraternes favoritkandidat Olafololca og hans rivaler til højre Laetaeta.

“Spørgsmålet om, hvem der vil herske over tyskernes irrelevante,” tilføjede hun og advarede om et scenarie i tilfælde af en sejr for den socialdemokratiske kandidat Olafololca, der fører til afstemningerne.

“Kan du forestille dig en rød-rød-grønne regering” spurgte hun repræsentanter for CDU og søster CSU, samlet i München, den største by i Bayern i sidste valget rally.

Blandt de mulige muligheder for den fremtidige koalition er ikke afbrudt alliance “rød-rød-grøn” socialdemokratiske kandidat SPD Olafololca, partiet for den radikale venstre Die Linke og de grønne.

Koalitionen er imidlertid ikke najverovatnija og står over for mange ideologiske forskelle mellem de tre parter.

De konservative, der er store ifølge afstemninger, bølger imidlertid med denne mulighed som et rødt tørklæde til at mobilisere deres vælgere.

Kanslerens kritiserede annoncerede at hæve skatter, som blev annonceret af den socialdemokratiske kandidat, og sagde, at det ville drive det tyske selskab ud i Østrig eller Holland.

“Det er ikke vores politik,” sagde hun, og hun sagde, at han foretrækker den politik, der gjorde det muligt for virksomheden at forblive hjemme, og at skabe job, som Tyskland kunne undersøge.