“Mode handler om drømme og illusioner, fordi ingen ønsker at se kvinder med kurver’, hævdede han, Karl Lagerfeld, hendes rør til hans efterfølger Virginie Viard for chanel fashion show leje Jill Kortleve, den hollandske model, der bærer konfekcijsku størrelse 44

Kropsmål 90-60-90 betragtes ikke længere som idealnima-på scenen trådte de ind i fulde modeller, der ændrer offentlighedens opfattelse af, at verden af high fashion udelukkende var beregnet til mravavicama.

Fatties mere er ikke usynlige i modeverdenen. Dække septembarskog udgave af magasinet Vogue, der sjældent afviger fra de traditionelle standarder for skønhed, der omfatter tøj størrelse 34, prydede med to XXL modeller: Ædle Lee 31) og Yumi Nu (24).

“Dette er de kvinder, der ændrer modebranchen,” sagde administrerende redaktør Anna .intour, der var for flere år siden, sagde den amerikanske voditeljici Oprah .infrey, at hun har brug for at tabe sig, hvis hun vil være på forsiden af sit magasin. For dette er udsagnet modtaget en etiket til obesofob (en person, der febrilsk farve tykke og overvægtige mennesker), og med lignende kritikere i løbet af hans liv stod overfor, og hendes ven Karl Lagerfeld, siger Gloria.

En lang tid, der er kreativ direktør for det franske hus Chanel ved flere lejligheder, at han erklærede, at grozi fat mennesker, hvis hans øjne forårsager depression, og i et interview med der magazine, The Guardian gav, inden de elleve år, han spekulerede på, hvad den populære tyske kvinders magasin Brigitte besluttet at skyde mode editorijale med modeller af rigtige kurver.

“Mode handler om drømme og illusioner, fordi ingen ønsker at se kvinder med kurver’, hævdede han så, hendes rør til hans efterfølger Virginie Viard for chanel fashion show leje Jill Kortleve (27), den hollandske model, der bærer konfekcijsku størrelse 44.

Lagerfeld var ikke den eneste, der troede, at korpulentni mennesker ikke fortjener pænt tøj – amerikanske designer Tom Ford, som er kendt for seksepilnom design, han svor aldrig at skabe tøj til kvinder i størrelse 40 og højere, og Tommy Hilfiger ‘ s mænd med kurver svært at bære attraktive.

På grund af denne holdning formåede designer amerikanske komiker Melissa McCarthy inden to år fra det sjette forsøg at bestille en kjole til tildeling af filmpris Oscar. Festligt kostume i sidste ende, at hun blev designet af Brandon Maxwell, dansk stylist og mode designer, der var blandt de første af deres shows begyndte at angažujei modeller med kurver.

Han er vejen inden længe opdagede og Yumi Nu, og sociale netværk til at takke for opdagelsen af Palome Elsesser (29), der i øjeblikket najplaćenije modeller med kurver. Paloma Elsesser favorit er en model for en kommerciel for vasketøj og badetøj.

En britisk kvinde, der var kun dette år medvirkede i snesevis af mode-kampagner, design og konfekcijskih hus og havde flere front-side, men stadig tjener et dobbelt mindre end det beløb, de gør hendes bjelopute og tynde venner Gisele Bündchen, Adriana Lima og Kendall Jenner.

“Der er stadig meget arbejde foran os. Skal lykønskes på den succes, som de har opnået modellerne større konfcijskog nummer, men jeg er bange for, det er den undtagelse, at modehuset vaske deres samvittighed, og ikke reglen,” sagde For nylig Ashley Graham (33), Den mest berømte model .l model. Fremtiden vil vise, om det er rigtigt eller har tingene ændret sig.