Snart vil der være meget lidt, man ikke kan gøre med en ladcykel. Sag i punkt: på vej ud for nogle skiløb. En ny ski rack vedhæftet fil har netop ramt markedet fra franske ladcykelleverandører Yuba. Opfindelsen deraf får os til at undre os over, hvornår andre vil følge efter og med hvad.

Skiholderen er kompatibel med e Spicy Curry og Spicy Curry på (All-Terrain) modellerne.

Skiholderen er udstyret med den integrerede Thule sno .pack M-klemme og er designet til at passe til en lang række Ski. Det har et let aluminiumsdesign og nem installation, der gør det nemt at tage af og på for ture til bakken, og det vil ikke bremse ryttere, når de kører hen til udvej for bæredygtig vinter sjov.Lastcykler har længe været kendt for deres anvendelighed i Byer, hvad enten det er som leveringskøretøjer eller som erstatning for familiebilen til at tage børnene i skole og samle dagligvarer. Og længe må de regere. Men at udvide deres anvendelighed til andre rekreative områder er en velsignelse. Skiløb er blot .t eksempel, hvorfor ikke ladcykel camping, eller omsnøring på en paddleboard til strand dage.

Smarte virksomheder som Yuba vil se tendenserne og designe flere og flere vedhæftede filer og ændringer i fremtiden for at hjælpe med at holde CO2-emissionerne til et minimum.

Ski Rack er tilgængelig nu på restordre med levering i 2022 og prissat til $350.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *