Af Ryan Mijker

I Nordamerika forventes babyer at blive holdt væk fra en cykel, indtil de er mindst ni måneder gamle og er i stand til at bære hjelm. Så hvorfor lader nogle forældre hånt om stævnet?

Online forskning giver meget lidt information om cykling med nyfødte. Angela Koch, fortalervirksomhed og begivenhedskoordinator med Revolution Cycles i Arlington, VA, fandt, hvilken lille forskning der var fokuseret på negativ antagelse og forkert information. I stedet for at afhænge af disse oplysninger, forældre har set til andre dele af verden, hvor cykling med små babyer er udbredt.

Hvornår skal man begynde at cykle med en baby er en personlig dom. For Carie Foleisenbach-Fol., en mor til tre fra Portland, eller, tiden kom, så snart hun følte sig fysisk i stand. “Jeg var lidt nervøs med mit første barn. Vores ældste er nu seks og et halvt, og vi begyndte at ride med ham, da han var omkring en måned gammel.”

Felteisenbach-Fol.følte sig mere komfortabel med at køre med sit tredje barn, starter kun få uger efter, at han blev født.

Jessica Roberts, en programleder med Alta Planning + Design i Portland, eller begyndte at cykle med sit barn, da han var omkring fem måneder gammel og nærmede sig det mere forsigtigt.

Der er meget frygt omkring forældre, og dette strækker sig til cykling med din nyfødte. Der var en “frygt trommet ind i os [cykelforældre] om vibrationer, der ville skade hans nervesystem,” sagde Roberts.

Jeg bad Diana Leung – en forskningsassistent på Bc Children ‘ s Hospital i Vancouver, BC-om at kontakte et halvt dusin forskere med speciale i pædiatriske skader for at spørge om sikkerheden ved cykling med nyfødte. Ingen kendte til nogen litteratur eller hårde beviser til støtte for påstanden om, at vibrationer fra normal cykelridning ville føre til hjerneskade hos en nyfødt.Forældre er bekymrede over forskellige risici og trusler; mange, såsom Jasper Lieber, fortalte mig, at andre trafikanter og kollisioner med biler var deres største frygt. Andre så ingen ekstra risiko og ingen forskel mellem at cykle og gå med en klapvogn.

Todd Litman, grundlægger og Administrerende Direktør for Victoria Transportation Policy Institute, der begyndte at cykle med sin ældste søn, da han bare var dage gammel, behandlede risikoen.

Han sagde: “Der er ingen grund til, at hvis et barn er i stand til at blive transporteret i en bil, bør de ikke være i stand til at blive transporteret i en cykeltrailer. Mange mennesker overser de risici og stress, der er forbundet med kørsel, men gør en stor ting om cykling.”

Cykling med din nyfødte kan gøres sikkert. Nogle forældre, jeg har talt med, vælger at cykle med et bilsæde fastgjort i en cykeltrailer.

Saideisenbach-Fol.sagde: “med vores første barn fik vi ham spændt ind i et almindeligt bilsæde, der blev fastgjort i en trailer. Jeg var ikke super bekymret for sikkerhed. Vi gjorde ham så sikker som muligt.”For deres andet barn købte de en Bakfiets og sikrede bilsædet til sin base.

At bo i en by med et anstændigt cykelnetværk hjælper, især cykelstier adskilt fra kørebanen, og det gør også god ruteplanlægning.

Cykelboulevarder, gader med lav trafik med gode forbindelser og sikre kryds er ofte de primære ruter for forældre, der cykler med deres nyfødte. Angela Koch, hvis første barn blev født i Jacksonville, FL – “en cykel mareridt” – var lettet over at flytte til Portland, hvor hendes to andre børn blev introduceret til cykling på nogle af byens forholdsvis mere sikre gader.

Forældre har stærke motivationer til at begynde at ride med deres nyfødte, såsom bekvemmelighed og fornøjelse. Brett Hondorp, en far fra Portland, fortalte mig, “med cyklen kunne vi bare parkere udenfor og aldrig behøver at gå ind i parkeringshuset. Det var det sundeste for mig og mit barn.”

Alle forældre, der blev intervie .et til denne artikel, styrede de risici, de tog med deres børn, ved at vælge passende transportører og stille cykelruter.

Denne artikel blev oprindeligt offentliggjort i Momentum Maga .ine, 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *