op 5 cykler til korte personer

Trek f ,2 Disc kvinder hybrid cykel, $S, $ 729.99 US
State cykel Rigby enkelt hastighed / Fast Gear, 46cm ramme, $ 299.99
Kona Coco step-through city bike, 84S, $849
Brooklyn Bicycle Co. Roebling hybrid cykel, $s, $ 649.99
Detroit cykler Sparro, single-speed pendler, 42s, $429
Nogle gange virker korte mennesker som om de er imod det, når de køber en cykel, men ikke er villige til at vove sig ned ad børnenes gang. Vi ønsker alle, at vi bare kunne “passe ind”, være som alle andre. Men sandheden er-vi er alle forskellige. Du er unik. Vil du virkelig have det på nogen anden måde? Men når det kommer til at købe en cykel, kan det være lidt svært, hvis du ikke passer til formen. Det kan være vanskeligt at finde en velegnet cykel, når du er høj, og på samme måde, når du er, skal vi sige, lodret udfordret. Du er kort, og at finde en cykel, der passer ordentligt, er svært, hvis du ikke har lyst til at købe en børnecykel. I betragtning af at korte mennesker ikke er flertallet, tager producenterne generelt ikke højde for et mindre marked (så at sige). Derfor skal der foretages nogle justeringer.

Alle er forskellige i dimensionering og proportioner: prøv så mange cykler som muligt!

For det første er alles proportioner lidt anderledes. Den gennemsnitlige krop proportioner for korte mennesker er oftest længere ben og en kort overkrop, så når producenterne laver deres lille størrelse cykler de har tendens til at tilbyde i de 5″3 til 5″6 udvalg, under forudsætning af, at du, der er under 5″3, har længere ben. Nogle producenter liste sæde rør længde i cm, nogle i inches, og nogle gange er de størrelser, der er angivet som S/M/L. Du har hørt det før, men vi vil sige det igen: prøv masser af cykler, kan du finde du har længere arme, længere ben, en længere torso. Undgå at udelukke noget før du prøver, men bliv ikke modløs, hvis det er svært at gå. Vi har flere råd!

Vær ikke opmærksom på det målrettede køn på en cykel

En kort kvindelig faldende 5 ” 2 ” eller lavere kan have nogle mere svært ved at finde en cykel, simpelthen fordi de fleste mærker ikke bære cykler, små; imidlertid, ikke alle mennesker, der er korte er kvinder. Der er mange mærker, der bærer 5’3-5’6-cykler nominelt rettet mod det modsatte køn. Nogle mænd kan opleve, at en Kvinder ‘ s cykel kan passe dem bedre, eller en kvinde kan opleve, at en herre cykel passer dem bedre, så hold et åbent sind – masser af cykler rettet mod et bestemt køn ikke ser feminin eller maskulin, de er bare cykler. Nogle mærker, såsom Scott og Bike Friday, laver cykler rettet mod korte mænd såvel som korte kvinder. Bike Friday er især bemærkelsesværdig, fordi de laver en ladcykel, der kan justeres til at passe ryttere fra 4 fod til 6’7″, og de laver også Bantam, en cykel designet specielt til små mennesker, som kan passe ryttere med inseams på mindre end 23 inches.Finjuster din cykel, så den passer til dig

Hvis du finder ud af, at du kan klare dig komfortabelt med en cykel, der er lidt for stor til dig, er der nogle måder at finjustere din tur, så cyklen fungerer for dig og ikke omvendt. Sædehøjde er ofte starten. Derefter kan du prøve at flytte sadlen fremad på sædestolpen, hvilket kan give mulighed for cirka 50 mm i afstanden til stængerne.

Der er også mulighed for at bytte stilken til en anden længde eller stigning. Stængler går op med cykelstørrelsen, men de fleste cykler kan udstyres med en kortere stilk end en standardcykel uden at ændre geometrien for meget. Hvis cockpiten på cyklen stadig er for lang, og har du lænet dig meget mere frem, end du gerne vil, skal du bytte styret ud for det mest fejede sæt krydsebjælker, du kan finde for at komme i en mere opretstående kørestilling. Soma Fabrications er et godt sted at kigge efter overskæg barer.

Hold et åbent sind til at ramme og Model

Afhængigt af din kørestil og behov på en cykel, kan dit valg af ramme og model gøre en stor forskel. For eksempel, at vælge et trin igennem giver dig lettere adgang til jorden, hvis du ofte befinder dig på dine tippy-tæer over en diamantramme. Ligeledes giver en mi .te-ramme dig lidt mere plads mellem dit sæde og det øverste rør. Hvis du er særlig kort og virkelig ikke kan finde en cykel, der fungerer for dig, vil en sammenklappelig cykel som en Brompton eller en Dahon bestemt arbejde.

Mærker

Forhåbentlig hjælper ovenstående oplysninger lidt, men bare i tilfælde af, her er en liste over mærker, der tilbyder mindre muligheder:

Scott-metri 20 20 går ned TILSS
Islabikes
Cleary Cykler
Trek-gør mindre cykler samt kvinder-specifikke cykler.
Giant-Den nytte er rettet mod kvinder, men ikke super feminin leder.
Brompton
Dahon
Genesis-Cul de Glandon bruger mindre hjul, hvilket betyder at gøre færre geometri kompromiser.
Kona Coco-mindste størrelse er 42 cm.
Brooklyn Bicycle Co. – Brugerdefinerede cykler og masser af muligheder for højder på 4 ” 11 og op.
Civia-trin gennem og Mi .te muligheder.
Cykel fredag-specifikke designs til korte mennesker, fragt muligheder
Biria-masser af muligheder for trin gennem, og nem boarding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *