Uanset om pakning til Perth, Prag eller Poughkeepsie, hver rejsende har brug for en tjekliste. Hvordan vil du ellers huske dit pas, tandbørste og hjelm? Når rejseplaner omfatter værktøj rundt på to hjul, vil du gerne tote mere end bare dine toiletartikler. Fyld disse ting i din kuffert, og du glider sikkert og stilfuldt fra museum til monument til Michelin-star restaurant.

cykel
For deres øjeblikkelige mobilitet, bekvemmelighed og uafhængighed er foldecykler en rejsendes bedste ven. I disse dage tilbyder næsten alle foldies en højteknologisk tur og frakke-check bekvemmelighed i en latterligt kompakt pakke, hvilket praktisk talt eliminerer behovet for at bære en lås. Men der er også en række fantastiske muligheder for foldecykler til lavere prispoint for enhver tohjulet rejsende. Vi bebrejder dig ikke, hvis du er klar til at tage din yndlingscykel i fuld størrelse med på rejsen. Vi forstår alt for godt de vedhæftede filer til en cykel, man kan udvikle. Jeg har set en ven transportere sin yndlingscykel på en tur, og han var ikke engang sikker på, at han ville have chancen for at ride den.

Uanset om du rejser med fly, tog eller bil er der masser af muligheder for at sikre, at din cykel ankommer til sin endelige destination sikkert og ubeskadiget.

Hvis du rejser med fly, vil de fleste lufthavne kræve, at du kasser din cykel. Din lokale cykelbutik kan hjælpe med dette eller tjek Adventure Cycling Associations instruktionerne om boksning af din cykel og Guide til forsendelse og cykelkasser til længere ture.

Hvis du går med tog mange passagertog nu tillade dig at bringe din cykel ombord. Hver togudbyder har forskellige udstyr og indlæsningsprocedurer, der dikterer, hvilke tjenester de kan tilbyde, så sørg for at undersøge lidt eller ringe og spørge.

At rejse i bil betyder, at du sandsynligvis har brug for et cykelstativ. Der er masser af muligheder derude for dig at vælge imellem. Bare husk at overveje din hjulstørrelse og Rammetype, da ikke alle cykelstativer fungerer med enhver type cykel. Du kan læse om fordele og ulemper ved de forskellige typer cykelstativer her.

Går den ultra-lette rute og ikke medbringer en cykel overhovedet? Undersøg din destinations cykel-del muligheder ved at besøge sin kommunale transport hjemmeside.lås
Enhver standard høj til medium sikkerhedslås vil gøre, bare husk at medbringe en! Hvis din cykel bliver stjålet, og du arkiverer en politirapport, er det usandsynligt, at politiet sender din cykel tilbage til dig. Sch .inn har et udvalg af Cykellåse, der hjælper med at sikre, at din cykel går hjem med dig.

Hvis bagagevægt begrænsninger er en bekymring for dig Kryptonite Evolution Mini er en af de mindste mid-high-sikkerhed U-låse på markedet i øjeblikket, og det Abus Bordo er en kompakt, letvægts high-sikkerhed folde låse størrelsen af et penalhus. Hvis du er virkelig bekymret for at skulle betale de skøre taske vægt begrænsning gebyrer kan du overveje en af disse letvægts kammerater. Enhver af disse er en fantastisk mulighed for at holde din tur sikker og dine tasker lys!

hjelm
Undersøg fremad for at se, om der er en obligatorisk hjelmlov i din destinationsregion. Australien, for eksempel, har en obligatorisk hjelmlov over hele landet, mens et antal byer, stater og provinser i Nordamerika håndhæver regionale love. Hvis du vil cykle meget på bike share eller på din egen cykel, giver det mening at pakke din egen hjelm sammen for at skære ned på omkostninger og ture til udlejningsbutikken.

tøj
Din sartorial mantra skal begynde og slutte med “lag.”Tekniske undertøj, der fjerner sved, er et godt fundament, men det er det sidste lag, der betyder mest. Hvis regnen er i prognosen (check online, før afrejsedagen), pack en syntetiske, vandafvisende jakke, der dækker lårene – overveje en Cleverhood til at holde dig tør på enhver lejlighed – eller gå budgettet rute med en plastik regn poncho, der koster mindre end en femmer på de fleste cykelhandlere.Brillerne
Hold midsommer solskin ud af dine øjne med et robust par slagfaste, UV-beskyttende linser. Som du ved, solbrille tilbud spænder spektret fra sporty til middag-med-dronningen passende, så før du køber bare overveje, hvem du kan sidde ned til middag med.

lys
I nogle byer – Paris, for en – er du lovligt forpligtet til at tænde din cykel efter mørke. Pak et par lette, kompakte, USB-opladelige (for eksempel Sch .inn og Planet Bike) lys for at spille det sikkert og lovligt, uanset hvor du ruller.

taske
En mesh-backed rygsæk gør dobbelt pligt ved at fordele vægten på tværs af ryggen, mens du holder den svedfri. Deuter og Ortlieb tilbyder design, der læner sig mod den sporty-men-functionalber-funktionelle side. Tohjulsgear gør en Cykeltaske rygsæk Cabriolet, der fungerer som en Cykeltaske, mens du er på din cykel, og som navnet antyder, konverteres til en behagelig rygsæk, når du vil lade din cykel være låst. Po Campo ‘ s Bike Share Taske er specielt designet til at passe sikkert ind i North American bike share kurve, eller prøv en style-frem cykeltasker med remme eller håndtag fra mærker som Hill og Ellis eller Linus til at bevæge sig let mellem på cykel og off-bike funktionalitet. Hvis du er i tvivl om cyklens kurv/ back-rack kapacitet, kan det aldrig skade at pakke en bungee-ledning eller to for at binde dine værdigenstande ned.

sko
Med standardpedaler er skostilen mindre vigtig end robustheden af sin sål. Pak fodtøj, der giver et solidt skridt til at gå, og du får den samme faste fornemmelse på din cykel. Sko linjer som El Naturalista og John Fleuvog maksimere kvaliteten uden at minimere mode. Behandling af dine sko med et vejrprodukt hjælper med at afvise vand i dårligt vejr, og at fylde dem med sokker og andre bløde genstande får mest muligt ud af din kuffertplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *