Vi har vænnet os til det mindst en gang, hvis ikke flere gange i løbet af en sæson, viser et stykke tøj eller et tilbehør til hende på billederne af et stort antal influensera, der oversvømmer sociale netværk.

Når en sådan popularitet af en klasse kan være irriterende, og nogle gange er tendensen berettiget og meget klogt valgt.

Sommersæsonen er, desværre, kommer til en ende, og selvom efteråret er lidt en lille smule, og vi ser frem til at se (tænk på alt det valg, korte støvler, sko og jeans, der vil følge), kan vi ikke sige, at vi er fulde af selvtillid, og nogle gode idé til dressing med ankomsten af den første hladnijih dage. Det er Da hjælp fra en ven (i dette tilfælde af en smagsmager med sociale netværk og portaler) meget velkommen, siger Gra .ia.

Så at dømme efter forslagene mode redaktør, de alle er enige om, at det er en officiel tendens denne sæson – stribet trøje. En klassisk print prugica implementeret i en model, trøjer, for det meste ‘overdimensioneret’ .

Stripes, især navy striber, vil det være en uundværlig del af den grundlæggende garderobe. De mest populære farvekombinationer ville helt sikkert være blå-hvid og creme farve striber på sort baggrund. Stribet s .eater med lethed, du vil parre med resten af kombinationerne til efterårsudseende; det kan være dine yndlingsblå jeans, et godt par støvler og en grøftfrakke.

Selv om nogle du ikke za .ude stilfulde valg populære influenserki fra Skandinavien, som er den tendens bragt blandt de første, og med de bredere denim Bukser.