Spark efter tre på hinanden følgende triumf standset, hvor der er de mest forventede punkter-mod posljednjeplasirane, podmla .ene svigersøn på tre .njici (1:1).

Hjemmeholdet venter stadig på sin første sejr, han fortsatte til sæsonens tredje uafgjort med seks nederlag, men spillet, adgang til til sidst og binde det op i anden halvdel, repræsenterer en slags håb for virksomheden Dragoljubureuretiaa de vinder snart.

Spark er en forpasset mulighed for at størkne på 2. sted og truer med lederen, men også bruge det i denne runde direkte møde det hold, der er foran, og bag Danilovgrađana førende Sutjeska, nemlig søndag aften, mødested vært trećeplasiranom Sømand.

Spark er bedre startet, hun var allerede på 2. et minut chance over den brasilianske Vilijana Dijaaa, og var mere konkret i første halvdel.

Kom ind, fordi og velfortjent lederskab -alaleti 35 35. et minut gik på venstre side, og sendte bolden lige på jorden, forsvaret indenlandske ubesvarede er, at den rigtige måde at fjerne den fare, bolden er ramt Vojin Pavlovic og “spakoavao” under baren fra 15 meter.

Svigersønnen havde kun et reelt forsøg i første del, men er i den 29. minut forsvarede Ivan vukeevi .u.

Đuretić ved pausen foretaget en anden ændring, i stedet for at Đorđija Vukčevića ind Goranovic (den første var tvunget allerede kl 11, da han Kukuličić erstattet Nakazavu), men det er et konkret resultat bragte den tredje ændring, i 77. minut.

Balsa Rogošić, som kun er et minut og et halvt tidligere erstattet Mærket Burzanovića, i den første kontakt med bolden er en fantastisk hund Srdjan Krstovića tabt i netværket.

Ligevægt var resultatet af en bedre, mere aggressiv, mere specifikt spillet svigersøn i anden halvdel.

Spark er de tips sov periode til i .jedna .ujuegeg nøgen, hun vågnede kun, når var 1:1, men for sent til et nyt mål og tre point…

Svigersønn Spark 1: 1
Golubovci-Stadion: “Cherry”. Tilskuere: 200. Dommer: Milos Savovi ((Podgorica). Scorere: Rogoii in I 77. for svoger skrev han i 35. et minut til en gnist. Gult kort :alaleti ((gnist).

Svigersønn: Karad ,i,, Tu .ovi., Cekli:, Djurovic, Đ. Vukcevic (46. Goranovic), S. Krstovi,, Šimokava (84. Popovi)), Naka ,ava (11 . Kukuliii)), Bur (anovi ((75. Rogoii)), Pupovi,, I. Vukcevic.

Gnist: Kordi,, Djurisic (58. Radunovi)), Obradovic, Bakra (,alaleti (, Milahman, Milojko (84. Milic), Jamamoto, Pavlovi ((77. Grbovi)), Vilian (58. Tuvievi)), Sekulic (77. Vukovic).