Dem i Ne.York City vil se endnu flere Tern-ladcykler på byens gader, efter at urban mobility-specialisterne annoncerede et partnerskab med Hollandsk -. – leveringstjeneste for at levere varer til detailkunder. Fremtiden for ren og grøn levering i bycentre vises i NYC for alle at se og følge efter.

Dutch -. leverer mere end 3 millioner leverancer i byen, og virksomheden har netop erhvervet en flåde af Ternelektriske ladcykler for at tilføje deres eksisterende flåde af Carla Cargo trailere, der kan bære op til 150 kg.

Den modulære løsning med Tern og Carla Cargo gør det muligt for cyklerne at bære masser af voluminøs last, såsom de ekstra store købmandscontainere fra deres hovedklient, Wholehole Foods-men er stadig let at manøvrere i indre bytrafik.

“Mange af vores kunder beder om logistikløsninger, der er renere, grønnere og mere bæredygtige,” sagde den hollandske-co-medstifter Marcus Hoed. “For eksempel var omkring 40% af RFP-kravene relateret til bæredygtighed. Vi er virkelig glade for at se vores kunders prioriteter skifte i denne retning.”

Og Ne.York City gør sin del for at lette denne løsning, der får kulstofspyrende varevogne væk fra vejen. Levering ladcykler og trailere har modtaget særlig tilladelse fra ne.York City til at parkere i kommercielle lastning zonesoner. Dette reducerer antallet af varevogne dobbelt-parkering og tilstopning byens smalle gader.Som enhver god bæredygtig løsning for erhvervslivet giver det nye leveringssystem også økonomisk mening på et utal af måder, herunder lastcykler evne til at parkere og losse meget tættere på leveringsadressen.

Der var også en sikkerhedsmotivation i at dreje til Tern-ladcykler, der bruger Bosch-motorer og batterier.

“Vi arbejdede med Ne.York City Fire Department, og de rådede os til at vælge systemer, der har gennemgået UL-test og certificering,” sagde Hoed. UL tester for at sikre, at et batteri og et system er sikkert mod potentielle farer som brand, eksplosion og elektriske stød.

Derudover justeres de fleste af Terns elektriske GDS-og HSD-ladcykler på få sekunder, så kørerne er meget mere komfortable og produktive.

“Når du driver en flåde, er de ting, der betyder noget, de samlede omkostninger ved ejerskab og oppetid,” sagde Hoed. “Vi har arbejdet med billigere Elcykler før, men efter at have taget højde for øgede serviceomkostninger, kortere driftslevetid og øget nedetid, ender en Terncykel med at spare os penge.”

Forhåbentlig vil progressive cities fortsat gøre det lettere at skifte til mere bæredygtige transportmodeller, især med hensyn til levering i indre byer, hvor det er hurtigere og lettere på en cykel eller e-cykel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *