Medlemmer af det statslige efterforsknings-og Beskyttelsesagentur (SIPA) arresterede tre personer, hvoraf to var medlemmer af grænsepolitiet, på mistanke om at have taget bestikkelse, når de hyrede en kadet til BI-grænsepolitiet, blev det rapporteret fra BI-anklagemyndigheden.

Det blev bemærket, at flere dusin Sipa-medlemmer deltager i handlingen, og at de er inden for rammerne af en søgning i de enkelte bi-institutioners lokaler.

Sarajevo-portalen Kli.meddelte, at under søgningerne på Central Investigative Office samt at medlemmer af Kommissionen for optagelse af kadetter var involveret i grænsepolitiet.

Det blev rapporteret fra SIPA, at deres medlemmer holder en handling i kantonen Sarajevo og kantonen srednebosan, og at mistænkte i grænsepolitiet beskyldes for at have taget bestikkelse.

Kli. – portalen oplyste, at der kræves fra 15 til 20 tusind konvertible mærker (fra 7, 5 til ti tusind euro) til optagelse af kadetter.

For nylig, blev det rapporteret, at et brev, der var sendt til den adresse, i Ministeriet for Sikkerhed, ville jeg i anmeldelsen-den security Agency (begge), police Department af den Føderation B. og kontoret for Eric Larson, den Amerikanske juridisk rådgiver i den anti-korruption af Sarajevo, afslører de optøjer, om konkurrencen om optagelse af kadetter i grænsepolitiet B.