Strudel med valmuefrø er en af de kulinariske klassikere, der har mange opskrifter. Hvis du stadig ikke beslutter, hvem du bedst kan lide, kan du prøve dette, specifikt; det venter ikke på dejen. Det, selvfølgelig, fremskynder processen med giver dig mulighed for at nyde din uskusu en masse folks foretrukne godbidder.

200 ml mælk
2 skeer sukker
7 gr tør gær
1 æg og en æggehvide
125 gr smør
500 gr blødt mel + hvordan man laver og væver
Phil:

400 gr hakket mak
150 gr sukker
50 gr gryn
300 ml mælk
æggeblomme + 1 tsk mælk til prema yolivanje
Forberedelse:

Varm mælk til gær og læg straks mælken til phil. I varm mælk skal du sætte sukker og gær og lade det gøre.

Bland valmue, sukker og semulje og vand, varm mælk, blande og lad den køle af. Lejlighedsvis røre hvor hurtigt afkølet.

I en skål sætte melet, tilsæt smør og æg og æggehvider, godt blive kneppet op nadolili gær. Først blandes varjaomom og derefter hæve dejen ved hand.At enden tilføje lidt mel, hvor mange passer i fingrene og tjiesto premijesiti.

For den tid blev phil kold. Hvis det stadig er varmt, skal du dække pastryienerbrødposen og vente.

Opdel dejen i to dele. I gryden sætte et papir til bagning med indbygget pregradom mellem de to strudels, hvordan ville .alijepile. Stræk dejen til bredden pleha, og derefter i længden. Gør halve foranstaltninger mak så overlap i 1-2 cm på alle sider. Drej på den sædvanlige måde. Kast i gryden og sigt igen og med den anden del af dejen og mak.

Pisk æggeblomme med mælk og prema .ati strudel. Et lille stikk med en gaffel.

Forvarm ovnen til 180 grader og sat til at bage. Bages 40 minutter, efter 20 sæt et papir til bagning. Drys pulveriseret sukker på det.