Fifina revolutionerende idé om at afholde et vm hvert andet år, modtog i går endnu et hårdt slag, efter at Europa-kommissionen – det styrende organ for den Europæiske union, udtrykt “stor bekymring” over de seneste planer Gianni Infantina og pakken på hovedet af Verdens fodboldforbund.

“Del fuldt ud tvivl fra national football association om muligheden for verdensmesterskabet hvert andet år. Europa er verdens epicenter i fodbold, og det er vores pligt at bevare den model, der tager hensyn til de interesser af fans, til gavn for spillere og den samlede logistik af global sport karakter, ikke bare kommercielle interesser,” sagde Margaritis Skinas, næstformand for Europa-kommissionen for at fremme den europæiske livsstil.

Plan Fife, som først blev foreslået af Saudi-Arabien, og bag hvilke hans ideer står franskmanden Arsene Venger, den legendariske træner i Arsenal, støtter i øjeblikket det meste af den nationale alliance i Asien og Afirici.

Et stort problem planer Fife, men er fast stilling af de to mest indflydelsesrige konference – den europæiske (UEFA) og sydamerika (CONMEBOL), der ikke kun imod dobbelt større frekventnosti Mundijala, men som er truet – åben boykot.

Forestil dig en VM uden holdene fra Europa og Sydamerika, hvor, ved den måde, kommer alle de tidligere verdensmestre. Og hvert andet år-jo mere det lignede et cirkus, men den største fodbold-og sportsbegivenhed, men lederne afffff stopper ikke Og er nu i proceduren gennemførlighedsundersøgelse.

FIFA havde tidligere sagt, at hun brugte den internationale anketnu og analytisk selskab YouGov, og det er 15.000 end 23.000 respondenter fra 23 lande “blev identificeret, der udtrykte interesse for fodbold og VM i fodbold.”

“Resultaterne af undersøgelsen viste, at de fleste fans gerne se mere af VM, og de fleste af de adspurgte foretrak ville være to-årig konkurrence”, ifølge Fifa.

Ting, der fanger verdens fodboldforbund, uimodståeligt minder om de “parametre”, der bruges nesu .eni utemeljiva .i berygtede club Superlige, hvis ID.i første omgang faldt fra hinanden som et korthus, selvom 12 af klubberne gav samtykke.

Disse er hovedsageligt” de yngre fodboldforbrugere”,”publikum i Kina, me .ico, Indonesien”…

“Der er betydelige forskelle mellem såkaldte traditionelle markeder og fodboldmarkeder i udviklingslandene. Yngre fans er mere åbne for forandring”, blev det for nylig udtalt i .ichrich.

Fifa er derfor afhængig af nye markeder, og Uefa og CONMEBOL til traditionelle.

Bortset fra Vengera jager de vigtigste fortalere for revolutionære ideer Đorkaef, Roberto Carlos, Ronaldo, Mikael Silvestre og David tre .ege.

“Den nuværende kalender er for gammel og ude af mode. En fireårig cyklus blev designet i 1930. år gammel 90 år, ” sagde Venger.

“Tiderne ændrer sig, og adfærd. Fans har ret til internationale konkurrencer af høj kvalitet og meget regelmæssigt. Men, på den anden side, gør, mere stærkere lobby – poguran Union af professionelle fodboldspillere (FIFPro), nu den Europæiske union, og Čeferin blev for nylig vist, hvor stærke de udtrykke ved at bryde ideer om dannelsen Superlige.

Nu for at annoncere den nye” front”, ikke mindre end om gianni Infantinom.

Uefa for nylig i en erklæring, der udtrykte “alvorlig bekymring” i forbindelse med planlægningen af Fife, og som efter hende er en “reel fare for fodbold”, herunder “obezvređivanje World championship”, “potentielt forårsager skade til spillerne” og “negativ indvirkning på kvinders fodbold”.