Så du tænker på vintercykling, men du er bekymret for, at du ikke er hardcore nok. Lad mig spørge dig om dette, hvilken metode til at komme rundt om vinteren er ikke hardcore i sig selv? At leve i et koldt klima kræver en vis grad af styrke og beslutter at forlade dit hus mellem November og marts, endnu mere. Er det virkelig ligegyldigt hvor mange hjul du har under dig, når du har kastet på de 18 lag tøj og gik ud af hoveddøren?

Jeg vil hævde, at kørsel om vinteren er uendeligt mere skræmmende end at køre rundt på en cykel, og du er også nødt til at beskæftige dig med at skubbe din bil ud, skrabe vinduerne og lejlighedsvis have bilen bare ikke starte overhovedet, fordi du besluttede at bosætte dig i .innipeg. Der er bus, som kræver stående i den piskning, frostbitten vind venter 15 minutter på en bus, der altid løber bagefter tidsplanen på grund af al den sne, for at de ankommer, og har publikum i sin våde, sjappet interiør pakket fuld af snøften, nysen, de-frosting mennesker. Hvis det lyder ikke som din kop te, kan du tage metroen, og gør ting, hvor du får klædt på til -33 (-30 C), men så skal du gå ind i den underjordiske, som på grund af alle de maskiner, forbliver 104 grader (40 ° C) hele vinteren, så du chokere din krop i en voldsom sved hver eneste morgen og aften. Ingen af disse muligheder er afslappende. Walkingalking er ganske vist ret rart, men det er langsomt. Og lejlighedsvis glider du på noget is og smider din chai latte op i luften. Så hvorfor ikke prøve at cykle?Dette er ikke at antyde, at vintercykling er perfekt, men at alle tilstande selv er lige så mangelfulde. Men af en eller anden grund er vintercykling den ene tilstand, der er kastet som domænet for kun den særligt hardcore. Som om der ikke er noget hardcore om at bruge 30 minutter på en pakket, slush-spand af en metro bil hver morgen, mens du forsøger ikke at svede for meget at vide, at det kun vil fryse, når du går tilbage udenfor. Jeg har bestemt ikke modet til det.

Vigtigst er vintercykling smuk. Måske ufuldkommen, men det er stille og beroligende, og det er en måde at forelske sig i cykling igen, når du oplever det i en ny sæson. Sikker på, det tager lidt ekstra forberedelse og lidt ekstra gear, men den tilfredsstillelse, der følger med turen, er det værd.

Så vi har sammensat et par tip og tricks for at sikre, at du har den sikreste og mest behagelige vintercykeloplevelse som muligt. Disse er alle tips og gear forslag til vintre af nedenstående frysning og snedækket sort. Mens der er en betydelig mængde crossover, hvis din er mere en vådere vinter, tjek vores guide til cykling i regnen for forslag til, hvordan man forbliver sikker, tør, og behageligt i våde klimaer.Sådan cykler du om vinteren
Start langsomt.
Der er ingen grund til at sælge din bil og annullere dit buskort før din første tur. Tag et par korte ture på dine fridage for at få en fornemmelse af det, og sørg for at nyde det, før du forpligter dig til en fuld vinter pendling tidsplan.

Planlæg i forvejen
Mange byer er nu begyndt at pløje cykelstier. Find ud af, hvilke cykelstier der er pløjet, og planlæg din rute i overensstemmelse hermed. Hvis der ikke er cykelruter, skal du tage trafik-beroligede baggader, hvor du mest sandsynligt har vejen til dig selv.

Bliv synlig!
Faldende sne, lavthængende skyer, korte dage og svagt lys alt alvorligt uklart syn. Få dig et godt, lyst sæt (eller tre) vandtætte cykellys, og forlad ikke huset uden dem.

Juster din bremsning
I lighed med når du kører, ønsker du ikke at smække på bremserne, mens du cykler på iskolde veje. Bremse langsomt for at forhindre spinouts, og bremse mere på baghjulet. Giv dig selv to gange den tid, der skal stoppe, som du ville gøre om sommeren.

Spænd ikke fast
En, du behøver virkelig ikke at gå for hurtigt alligevel, men hvis du fishtail eller begynder at falde, vil du have dine fødder fri for at få dem til jorden.

Ride defensivt
Selv i områder, hvor der er høje priser på sommertiden Cykling, de fleste mennesker forventer ikke cykler på vejene i vinteren, så de ofte ikke ser ud for dig. Giv bilister ekstra plads, hold dig ude af blinde pletter, og få øjenkontakt med chauffører, når det er muligt.

Lær at genkende is
Der dannes sort is, hvor sne smelter i sollyset, og fryser derefter igen, når solen går ned. Kør forsigtigt i områder, der får direkte sollys hele dagen, eller hvor som helst, der vises vådt på en frysedag under frysepunktet.

Tag banen
Sne og snavs ophobes langs kantstenen, dybest set overtager den linje, som de fleste mennesker normalt cykler i. Kør i midten af banen. Det vil også gøre dig mere synlig og sikre, at ingen kan passere dig uden at skifte baner.

Vedligehold din cykel
Tør din cykel ned hver dag for at undgå rust. Rengør og smør kæden og gearene en gang om ugen, hvis du cykler med en bagskifter, og rengør og smør bremselinjerne hvert par uger. Læs vores guide til, hvordan du vedligeholder din cykel gennem vinteren for et mere dybtgående kig på, hvad du skal gøre, og hvorfor du forventer at falde
Det vil du sikkert. Kør langsomt og forudse en slip eller to.

Vær rimelig
Kombiner vintercykling med offentlig transport, hvis du har en skør lang tur, eller du bliver kold og træt halvvejs igennem – ingen siger, at du skal cykle hele vejen. Og som vi sagde, vintercykling handler ikke om at være hardcore. Du gør det, fordi du elsker det, ikke fordi du skal bevise noget. Hvis det er en hvid-out dag, og du ikke kan se din nabos hus, kan du være sikker på, at ingen bilist vil se dig trampe langs enten – du ønsker måske at forlade cyklen derhjemme. Eller endnu bedre, lad dig være hjemme, bygg en quinuin .ee og knæk Rom og ægnog ud. Tis sæsonen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *